Monday, April 30, 2012

Selesai & Stress

Hari ni cuti.So amik kesempatan settlekan a few thing yg asyik tertangguh.
Tadi terus hantar kain-kain pasang yg beli di vietnam aritu..kiranya tempah utk raya lah ni..raya 2 pasang jer..sepasang lagi utk nak pki ke wedding my fren bulan june nanti..total 3 pasang semuanya RM330..termasuk yg sepasang tu aku tempah utk patch lace..lace aku punya sendiri..tp rasa cam ok kot harga tu..kalo kat kl taktau lah berapa harga utk 3 pasang kan..
Yg stressnya satu hal jer..auntie tailor tu cakap ukuran aku semuanya bertambah..huhu..nampak sgt mengembang dgn jayanya..nasib lah tadi ukur balik..kalo tak aku pki baju raya nanti jd sarung nangka..hahaha..
Jom exercise..kurangkan makan..terkesima kot!

5 comments:

miSsMawar... said...

yellow kaler ek... been thinking of doing that kaler too for this yr raya taaapiiiii mcm nk buat kaler lain jugak... entahh... mak is fening now... ;P

Has said...

jom kita workout sesama.. raya nnt blh melaram sakan ;)

DaZzlingLilLy said...

miSsMawar-lets yellow togather akak..hehe..senang je akak,yg mana suka beli..nnt baru decide nak buat theme apa

Has-itu lah target raya nanti leh melaram sakan..hopefully turun lah lelemak kental tu

yatt said...

cantik nyer kain tu

DaZzlingLilLy said...

yatt-kain beli kat vietnam aritu