Monday, May 21, 2012

Blue + Red

First time tgk pic alma vernis terus jatuh chenta..
Dulu suka kaler Juane Passion..skali tgk biru dgn merah ni bersebelahan terus sentap!
Hehehe..kalo boleh nak ja beli semua..pastu susun skali snap pic..habis org lain plak sentap kan..hahahha..berangan aja okeh..

(Pic:google)

Dari pic alma ni aku dpt inspirasi nak 'ber'color blocking camni jugak..tapi bukan la sama sebijik biru and merah tu..lain skit lah..

Aku pakai Warehouse Mirrored Blouse


dgn crop pants merah..


 And also red earring..red shoes..

red chair..hehehehe..

Tak dapat alma in blue+red..dapat dressup kaler blocking in blue+red pun jadi lah kan..

8 comments:

KhaiRin : anies said...

pic yg last tu igt retis mn la ;-)

Has said...

best kan mix-match color2 nih. suka!

miSsMawar... said...

org cantik pkai apa pun cantik.. ^___^

Hanis MY said...

lawanyaaaaa suka tgk! dah mcm model dah, huhu mahal la vernis tu, nengok harga pun pengsan...

DaZzlingLilLy said...

KhaiRin-hahahaha..bajet retis je tuh..

Has-a'ah best kan..jom kita main2 lagi color blocking

miSsMawar-tak jugak akak..lgpun cantik apanya camni,bolat jer i..hehe

Hanis-tapi kaler alma cun kan?

my everything said...

CANTIK SANGAT22222 SUKE TENGOK U!!!!

Bitt (double IS) said...

nice! lip u pon merah :)

DaZzlingLilLy said...

nana-tq..eheheh

bitt-actually lips tu tak merah sgt..taktau knapa dlm pic nmpk merah terang