Thursday, May 24, 2012

Demam kepialu purple

Aku kalo nak beli handbag selalunya akan pilih kaler yg aku takdak lagi..
Walaupun mata bekenan kaler yg ke arah kaler kesukaan aku which is red/pink..aku pujuk jugak hati amik kaler yg belum ada..kalo nak dikira bag aku yg kaler hitam cuma ada 2 aja..putih/krim plak sebijik..
Tapi mungkin jugak aku ni peminat warna2 terang..sebab tu aku nak ada semua kaler..setakat la ni kaler yg takdak lagi : hijau,purple,biru gelap, biru muda,putih and...isk mcm banyak lagi ja yg takdak..

Baru2 ni aku tengok Balenciaga ada keluarkan kaler Violet..limited edition collection..


And satu lagi YSL Muse purple ni..YSL ni Datin M duk cucuk i.."Datin M kalo i banyak duit dah pesan 7 bijik bag dah kat Datin M"..jauh tu Datin M kena import dari Paris-KL-Perlis..hahaha..baik jgn racun pikiran i lagi k..


Datin M suh i tgk pic lindsay lohan bawak si Muse ni..

Amacam?..rock tak?..jenis camni senang sebab boleh galas kat bahu..i kalo jenis hand carry boleh pakai kejap2 aja..lama2 kang rasa rimas..sebab nak bawak banyak barang..

Sekian!

4 comments:

Dya Dahlia said...

Wah sgt santik..kaler purple I pun x pnh ada lg,sama la kita huhu

miSsMawar... said...

hentak2 kaki nak jugakkk!!! ;P i rasa yg no 2 suits u well..

heaven's for A & J said...

sabar2.
tunggu candy smp dulu baru kita kumpul duit sama2 beli next k :))

Has said...

ehhh... what a coincidence. my purple arm candy will arrive soon :)