Friday, May 25, 2012

Happy Holiday

Kejap ja dah jumaat..
esok cuti sekolah pun dah start..keduri kawin berderet2..kenduri bersunat pun banyak jugak..
Kata nak ke Langkawi..
syok jugak kan!..asal jalan2 ja kembang setaman hati ni kan..haha
jadi lah wpun Langkawi tu sekangkang kera aja dr rumah..
Tapi cuaca skrang ni tak berapa cun plak nak ke sana..
Dari pagi asik hujan ja..
I ada nampak banner tentang LILAC-Langkawi International Laksa Carnival
macam menarik jugak kan..peminat laksa mesti suka ni..
Sesapa ada resepi istimewa laksa turun temurun pun boleh join carnival ni..
Chef Wan pun ada jadi hos utk LILAC ni..
Jom reramai pi kalo dekat..hehe

Pic: LADA's web

5 comments:

intanloveamir said...

uishhhh...bestnyerrr...klu p best gak erkkk...yg xbest tgk c.wan pegang belut ker tue????hehehe

zailamohamad said...

bestnya hang dapat p Langkawi sokmo..aku ni tak pernah jejakkan kaki lagi di Langkawi tau *sedih*

Has said...

happy holiday lilly...hv fun

KhaiRin : anies said...

kalu langkawi tu sblh umah, da lama sy terjah

DaZzlingLilLy said...

intan-haha..taktau la belut ka apa..

zaila-aku pn jarang la pi sana..nama je dekat

Has-tak jadi g la akak..hujan sokmo

KhaiRin-mcm i ni jeti je sebelah umah..hehe