Tuesday, May 8, 2012

Looking for more..

Berkurun dah beli..
Tapi baru merasa pakai..
Sekali dah pakai terus jatuh chenta..
Rasanya berbaloi aku beli peplum top ni sebab badan aku jenis lurus mcm pembaris..takde shape..hehe..

Bila pakai peplum top rasa cam ada curve jer..
Walaupun ilusi optik semata-mata,tapi bagus sebab buat kan aku feeling cantik..hahaha..perasan sendiri jer lah!..secara tak langsung boost my confidence level..
Satu kelebihan peplum top yg aku rasa sgt penting is:
Dia blh sembunyikan lemak di perut..hehehe..sebab dia kembang kat pinggang..so bila ko duduk tak nampak part yg berlipat-lipat tu..huhu
Rasanya peplum ni sesuai je utk yg curvy jugak..ce korang tgk perbandingan artis-artis ni pakai..

(Pic:googled)

Amacam cantik tak?

11 comments:

Has said...

cun! ala2 kebaya moden gak.

my everything said...

TERUS rase mcam nak try hahahah

Mooniqueen said...

Aah la cantik n stylo sangat...sekarang tengah trend pun kan style kembang kat pinggang ni...

KhaiRin : anies said...

kaler kelabu mmg mengancam!

miSsMawar... said...

cantik!! tp kalau mcm utk mawar kena labuh lg... kalau takkkk... hehehe...

Fabulous Me said...

wehh lurus mcm pembaris???!!!
habih yg melentik tuh ape sis? mne ade lurus. ctk je kte nengok nye!

Bitt (double IS) said...

serius cantek!!! mana beli?? hehehe memang suka type yg perut kembang tapi ada shape nehh :)

SiTyAiZa said...

mg sesuai dgn lily... cantik... :-)

DaZzlingLilLy said...

Has-a'ah kebaya pendek kan akak

Nana-jom try babe..

Mooniqueen-betul skrang ni trend peplum..

KhaRin-kelabu mmg selalu nampak stylo..

MissMawar-akak kena cari yg version labuh sesuai dgn org berhijab

Ain-hahaha dats why i cakap ilusi optik..kihkiih

Bitt-i ada jual jugak..

SityAiza-tq siti..hehe

MissB said...

Cun babe! Macam nak satu gak :D

DaZzlingLilLy said...

MisB-u should get 1 for ypourself..rasa cam comels je bila pakai..haha