Sunday, May 27, 2012

The Owl Necklace

Ini antara 3 ekor burung hantu yg aku ada..hehehe


Actually classic owl necklace dah lama kan trend ni..
Tapi baru skrang aku teringat nak pakai sebab yg first aku beli kaler gold tu hilang..sempat pakai sekali jer..pastu cari2 taktau aku letak mana..so careless..
Recently berjalan2 di Tesco ada ternampak satu gerai jual owl necklace ni..satu RM17 gitu..so aku amik 2 dapat RM15 per piece..beli yg classic gold dgn colourful tu sebab cute sgt..hehe..yg tengah tu dah lama beli..tapi rantai dia dah berubah warna dari gold ke hitam..hishhh..sayang betul..

Pic semalam..first time melaram owl kalerful tu..

i pakai dgn plain red jacket and sleeveless biru jer..earring pun tak pki..biar owl necklace dominant..

5 comments:

Nurhayati said...

suka tgk org pakai. tapi i tak bape minat. 2 org adik2 ku ada. mungkin sbb diriku dah tua kot haha.. trend org muda remaja gitu.

phatgurl said...

Cantikla jacket merah u tu lilly. Beli mana ek? Mmg kena sgt dengan owl colourful tu. So chic!

Has said...

cun la jacket. ahkak x sesuai dah kut nak ber owl kut ;)

DaZzlingLilLy said...

yati-haha..muda remaja la sgt i ni kan..pakai jugak tak pedulik..

atie-i bli kat fb Ashanim Dress Lab..u try tgk..dia bnyk choices utk hijabista..

Has-hehe..tgk cara dress up jgk akak..kdg mungkin sesuai..takpun leh op ke animal necklace lain..

phatgurl said...

ok dear...thanks for the info. skang jugak i cuci mata ;-)