Thursday, May 10, 2012

Saya nak jual kasut saya!

And baju2 lain..
Skang tgh mood nak mengemas almari..
So yg mana pakai sekali dua aja..baik aku jual..
Pic tak sempat snap..aku amik yg mana ada dlm blog ni jer..

ASOS LADYBUG Toe Cap Neon Ballet Shoes
Size : UK5/sesuai utk US6 or US6.5
Condition: Ada minor scratch kt belakang sebelah kasut..aku kasar sgt masa duk try2 catwalk dlm umah..tak penah pki kluar pun lagi okeh
Price: RM80



RIVER ISLAND Heart Mesh Heels
Size:UK6/ fit US8
Condition: Perfecto! tak penah pakai lagi..mcm biasa catwalk dlm umah aja..
Price: RM70



LV Nevrfull MM Monogram Canvas Bag
Condition: Cun lagi..ada minor kesan dakwat pen kt dalam..kat luar semua elok lagi..leather dah bertukar kaler..paper bag,dust bag and resit pun ada lagi..reason nak jual sebab tuan empunya teringin nak beli neverfull lain plak..dari terperap dalam almari baik jual..
Price : PM(Boleh nego)

Pic pakai BB jer..kalo nak pic yg lagi clear nnt emel i.....

*Please add RM8 for postage..bag free postage..

esok nak upload baju2 and jacket plak..tungguuu..

5 comments:

KhaiRin : anies said...

lily kasut tu cun la..tp kalu sy beli sm la mcm kasut2 yg lain terperap je x pakai langsung..

Dahlia said...

Comeynya kasut belang tu.saya saiz msia 6 muat ke? Nak x swap dgn kasut saya blm pakai juga tp xtau u minat x vincci n kaler dia pun grey masam ja haha

DaZzlingLilLy said...

KhaiRin-itu lah dr terperap baik jual kan

Dahlia-muat kalo saiz 6...hehe tak aci la nak swap sebab i pn nak kurangkan jumlah kasut..

Dahlia said...

Hehe sja ja gurau,besa dok baca kt mudah depa dok nak swap tu ni haha

DaZzlingLilLy said...

Dahlia-owh ada jugak swap2 ya..