Saturday, June 9, 2012

Bandage Dress

 " this dress fits like a dream. i can't describe it but it just does everything diet and exercise can't do. seriously. it hugs in all the right places and smooths out all those lumpy areas"
-Review from shopbop.com-

First time baca review cam di atas tu terus teruja hokeh!
Sapa tak nak baju yg leh tutup semua kekurangan wanita biasa..betul tak?
Ini bukan mengenai pakaian dalam yg leh cover semua kekurangan tu..tapi dress..so tak perlu lagi pakai berlapis-lapis..
Result bagus, kualiti dan harga pun mesti lah bagus jugak kan..
Im talking about Herve Leger dress...

Meh jamu mata di hujung minggu...


Ini kaler bright rose..i suka kaler terang camni..


Kaler Frappe ni plak nampak exclusive...simple jer


Maxi dress in amethyst ni sgt cantik...kaler purple blackcurrant gitu...


Actually ada banyak lg dress yg cantik2..yg flare..kalerful...and macam2 lagi..hope one fine day aku boleh sarung satu koleksi Herve Leger...

3 comments:

Bitt (double IS) said...

dulu i ada jual...cepat habis..skang malas ambik stok...hehehe sendiri rembat pon ada..sebab dress dia memang superbs kan...

Has said...

best nye kalu ada dress gini. price?

DaZzlingLilLy said...

Bitt-a'ah kan dress jenis ni mmg superb

Has-akak price dia strating from 500usd..huhu