Tuesday, June 12, 2012

Bila hari kena bekerja..

So kena wat kerja sungguh2..hehe..
hari2 lain kerja jugak..tapi semuanya kat opis dlm ekon..
Tapi hari ni kena kerja kat luar..
Best jugak..leh hirup angin segar Tasik Timah Tasoh..wpun ada sikit rasa bosan
Ada bengkel kat Tasoh Lake Resort & Retreat..


Aku cuma committee jer..so bole la update blog..hehe..
pemandangan kat sini cantik jugak..tenang aja masa dtg waktu pagi tadi..
Harga bilik kat sini pun berpatutan..ingat nak dtg stay sini nanti


tadi sempat round sampai hujung sebab taktau bengkel kat mana..
so nampak la bilik2 kat sini..camp site pun ada..sesuai nak wat aktiviti mcm team building..
Lobby plak konsep open air..


Lobby ada kt belakang i..bengkel wat kat sini jer..
Staff sini pun ok bagi kerjasama...nak mintak tolong senang..

Okeh tu jer pic yg ada..lenkali plak review bila dtg tido sini..


En Zul bila lg ni? hehehehe


4 comments:

~Beb~ said...

chill gile kawasan die sis.. HIJAU!

DaZzlingLilLy said...

Ain-mmg cantik area sini..tasik luas..leh main kayak dlm tasik..

Bitt (doubleIS) said...

cantek kat mana tempat tu yunk>? :)

DaZzlingLilLy said...

Bitt-kat timah tasoh lake resort and retreat tempat fasha sandha kawin aritu..hehe