Friday, June 15, 2012

The earrings

Ini entry angan-angan tinggi melangit lagi..
Berangan memang best..semuanya free..tak salah kan kalo jamu2 mata..
Sebenarnya dah lama suka yg ini
|
|
|
V
 Chanel metal earring..i call them subang rambu ramba...
hehe..harga pun dah check..tapi agak out of budget..so KIV dulu...
Kena kumpul duit slowly...

Next
|
|
|
V
Camelia metal earring...yg ni i suka sebab kaler lembut jer..lagi pun i dah ada yg dangling pearl..so opt for dangling C plak kan...menambah variety dlm koleksi..

Yang penting sekarang ni kena kumpul dana..
Maybe ada yg kata kenapa aku tak beli gold earring jer..lagi berbaloi..blh wat investment..
Masalahnya TAK MINAT!
Kalo beli gold kang aku peram je dalam almari..langsung tak pakai..
Mungkin minat ke arah emas belum tiba waktu nya..

Okeh sekian entry angan2 ku kali ni...

2 comments:

Has said...

ohhh ini kah yg ckp jamu mata td tu ;)

DaZzlingLilLy said...

a'ah akak...boring2 ini lah keje nya..hehe