Thursday, June 21, 2012

Snack Sihat Semalam

Semalam ni konon mmg makan snack sihat sambil tgk tv..itu pun tak sengaja gi 7e ternampak benda alah ni..
Yg tertariknya sebab ada tulis 'natural'..sekali amik RM9.40 sebungkus..takpa lah sekali sekala nk merasa snack sihat..kalo tak belasah maggi je as a snack..buruk perangai aku ni..snack aku ni mkn time supper..bukannya tak dinner sblm tu..tapi entah kenapa perut asik lapar ja..
Meh tgk isi snack tu camna..ada banyak jenis kekacang + buah..zaitun,kismis,badam and macam2 lagi..best jugak mengunyah snack camni..tapi apa kan daya nak beli hari2 mahal kot..hehe
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

eMMe said...

tak penah try , tapi penah nampak kedai de jual... selalu beli kismis/kurma timbang je.. nak murah, heeee~

DaZzlingLilLy said...

eMMe-kalo yg nak makan selalu mmg kena beli yg murah kan..baru berbaloi..