Sunday, June 24, 2012

Stripe Dress

First time tgk FB Pink Daisy share dis style mmg terus jatuh cinta..tak pernah terpikir yg gabungan B&W stripe dgn striking pink sgt cun...



Kalo korang nak tgk gabungan pink blazer dgn baju2 lain klik sini yer..SOUTHMOLTONSTYLE
Aku try2 cari stripe dress yg ala2 gitu...tapi bila jumpa kaler lain rasa cam cantik gak..
Kalo dah namanya peminat tegar kaler merah mmg kaler merah je yg nampak dulu..

Boleh tahan cantik dress stripe Blue&Red ni kan...
Harga pun not bad..


Kalo pic kat atas tu combination dgn pink blazer..aku rasa dress stripe B&R ni tak sesuai dgn pink blazer kan..tak meneyerlah langsung..dua2 striking colors..

My pick of coz MOTO light washcropped  denim jacket...
denim jacket mmg sesuai utk casual style..bebila pun blh pakai..
Ataupun gabungkan pastel color denim jacket dgn stripe dress yg striking tu..my pick semestinya soft pink M2F denim jacket...

Ataupun kalo ada cukup konfiden pakai je dress tu dgn skinny belts..pair with a hot sexy pumps...

Okeh jom gi jelejah shopping web jamu mata..esok dah gaji..hehe



2 comments:

Bitt (doubleIS) said...

i paling takut pakai garisan melintang...hehehe sebab dulu pernah gumukskannn...but nice tengok pic u:)

DaZzlingLilLy said...

Bitt-skang kalo u pakai ok jer kan dah kurus..blh la cari yg garis lintang kecik2