Thursday, June 7, 2012

Whittakers Dark Caramel



I'm a sweet tongue person..
So jarang2 sgt aku nk mkn yg tak berapa manis..except ulam-ulaman yg pahit mmg aku makan.
Masa g Langkawi last week saja gatal aku nak try dark choc..selalu sgt dah beli choc with nut..so kali ni nk try dark choc..pilih punya pilih last2 aku amik Whittakers Dark Caramel..kalo yg plain dark choc confirm lah tak kena taste aku kan..
Satu bar besar harga RM9.80..


First time try not bad jugak rasa..sebab manis karamel tu contra dgn pahit dark choc..just nice..
Karamel pun lembut jer..tak keras even aku keluarkan dari fridge..buat permulaan dah habiskan 2 line je..hehe..try la tgk kalo u ols penggemar choc tegar..mesti suka..

3 comments:

KhaiRin : anies said...

xpenah rs lg

Bitt (double IS) said...

yess heheehe sedap...u cuma mars mana tau sesuai dengan tekak u jugak :)

DaZzlingLilLy said...

Khairin-nnt kalo ke kedai choc leh la rasa

Bitt-mars ada dark choc jugak eh...kalo yg biasa tu mmg sedap..