Friday, July 20, 2012

Beg Raya 2012


Yeay!
Beg raya I dah sampai..
Tp tahun ni beg raya kecik jer..tp tak lah kecik sgt pun..blh pki as a handbag jgk sbb ada chain strap..
Cer teka yg mana satu?
Ok ni merupakan koleksi clutch yg aku ada..rasa cam nk kumpul clutch plak..bila susun camni rasa cam best plak..giler!


Ok lah yg bakal nk jd bag raya I ofkos yg color blocking tu..sesuai lah dgn tema kuning kan tahun ni..first time jugak I beli beg dr ALDO..harga tak mahal okeh sebab on sale..
Yg sebelah aldo tu anya hindmarch for target..yg bawah aldo pink zebra from guess and yg last skali from nose..
Nnt kalo g shopping jmp yg lawa2 I nak beli lg..tp takmo lah yg mahal..
and ultimate wishlist for clutch semestinya the karipap beg from house of 'C'..huhu

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

7 comments:

phatgurl said...

wow lilly... raya sakan betul tahun ni! love that colour block clutch too. selamat berpuasa yer ;-)

MissB said...

Haha the karipap bag :P hat tu pun I sukaaaa

pena rozie said...

cantik.... Selamat Menyambut Bulan Ramadan &
Selamat Berpuase...

KhaiRin : anies said...

menyerlah btul kaler kuning tu

armouris said...

Handbag saudari telah dipilih menjadi feature di FB Saya Sangat Obses Handbag dan Kasut. Check it out!

DaZzlingLilLy said...

armouris-thanks ya for featuring me..

Syatilla said...

raya sakan dia..