Sunday, July 1, 2012

Hero Hensem of The Day

Masih ingat dengan Frodo?
Si Hobbit kenit yg kental ni?


Hari ni dari petang sampai ke tengah malam aku hadap muka dia..
Not my taste at all!

Tapi kalo mamat ni mmg cayaq hati i..
Ensem sungguh si Orlando Bloom ni kan..
Rambut panjang plak tu dalam ceta ni..

Sebenarnya hari ni aku terpaksa layan The Lord of The Rings trilogy kat HBO..


TERPAKSA okeh!
Decoder rosak rasanya sebab tekan remote apa pun tak jalan..dah try macam2 tapi still tak ok..kang enjineer pandaian lebih pun susah nanti..tak pasal kena ganti decoder baru kuar plak beratus2..
Tapi sekali sekala layan okey jugak rewind balik camna jalan ceta LOTR yg satu masa dulu sgt femes..mmg legend LOTR ni sebab kena tunggu 3 tahun baru tau camna kesudahannya..masa tu aku kat UTM lagi..mmg tak miss tiap tahun tgk LOTR ni..

Okeh jom sambung balik layan si Frodo tu..sian dia dah nak sampai tempat nak musnahkan cincin tu sekali kena sengat labah2 and lumpuh kejap..
Suspen betoi ceta ni tau...
Ok lah bye..nak tau ending tengok sendiri..hahahahhaha

(All pics are from google)



2 comments:

Has said...

ehh sama! tp akak bukan terpaksa tgk..mmg sengaja tgk sbb dah totally lupa jln cite ni. suka elf. hensem. psl decoder tu last 2week decoder akak ada prob. igt remote rosak. x leh tukar channel yg guna arrow. pastu call astro, report. dlm ms 10 min ok dah.

DaZzlingLilLy said...

owh ye ker..nanti balik i nak call astro jugak..