Wednesday, July 4, 2012

Hujan....Sejuk

Hujan jer pagi tadi..
skang pun still hujan rintik2..rasa malas jer kan..kalo boleh nak duk atas katil tarik selimut..heaven!
Hari Jumaat and Sabtu ni jer diramal tak hujan..leh la kuar jenjalan..

Untuk negeri lain klik SINI

Dalam minggu ni aku baru jer plan nak gi mengayuh basikal or naik bukit dgn my niece..sekali hujan plak..
Selalu camtu okeh..ada jer halangan nak exercise..hehe..padahal sendiri yg malas nak exercise..boleh je gi erobic time ujan..bukan nak basah pun sebab kat dalam bangunan kan..
Hari ni sangat lah bosan..huhu..malap je hari aku..semalap keadaan cuaca..
ZZZZzzzzzzzzzzzzzzzz


3 comments:

KhaiRin : anies said...

sini rintik2 je

DaZzlingLilLy said...

agaknya seluruh negara lembap je kan...sini pun kejap rintik kejap ujan lebat

Has said...

lilly...tp bila hujan mlm best.. lena n sedap je tido...cer lilly try ber tabata kt rumah. buat sambil2 tgk tv. best jugak ber tabata ni...