Thursday, July 26, 2012

JIANA wants a new owner..

Updated: SOLD within half an hour..

U ols sekelian..
One of my frens nak let go her JIANA from Jovian Mandagie Ready To Wear..

Baru beli tak sempat pakai lagi tuk raya okeh..al kisahnya tuan dia kecik comels..so saiz S pun loose dgn dia..sesapa yg rasa nak beli JIANA saiz S kaler dusty pink (RM280) ni sila emel




*haishhh agak2 harga mimpikita kat FV mahal tak?..bonus setengah bulan leh cover tak?..hehehehe

7 comments:

KhaiRin : anies said...

cantik kaler dia

Merah Baldu said...

amboi2..dah plan tuk bonus ek.heheh..cnfm2 u byk bru rye designer taun ni kan..i gak yg melepas Jovian..sold out je kat zalora..tensi.tensi

Babe said...

Aku pi mimpi kita dulu siap boleh nego price... bagi aku baju dia tak mahal sebab sama je mcm ko hantar tempah tailor, cutting pun sedap pakai :)

Mooniqueen said...

Aduhhh melepas pulak...

DaZzlingLilLy said...

KhaiRin-a'ah kan kaler lmbut mmg sweet

Merah baldu-plan ja sha..taktau lg nak beli ke dak..tgk harga dulu

Babe-kalo g butik iya kot boleh nego..and tempah ikut cutting kita..tapi masalahnya aku kan di kayangan sini nak pi sana jauh semata2 nk tempah kt mimpikita..so terpaksa lah tgk online jer..huhu

Mooniquuen-u tgk kt FB Jovian kot ada lg org nak let go

Has said...

laku mcm grg pisang panas! sold dah

Merah Baldu said...

hopefully dpt la grab Jeylene Zalora esk kat zalora.huhu..