Wednesday, July 11, 2012

Jovian-Ready To Wear

'JOVIAN' is exclusively made to cater to those who yearn for practical quality wear crafted with supreme workmanship, yet readily accessible at a very affordable prices. The new ready-to-wear line has been a long kept project ever since Jovian Mandagie started his venture into the fashion world. JOVIAN will only be available on Zalora.com.my & selected First Lady Boutiques starting from 15th July 2012 onwards. So ladies, don't forget to mark your calenders!














(Pics & caption: copied from FB Jovian Mandagie)

Price started from RM280 to RM350..u ols suka yg mana?
I PALING  yg ke 3 and 8..
So bagi sesapa yg tak dapat Rizalman for Tesco boleh pilih yg ini pulak yer..jangan frust okeh..
Ahad ni jom kita beli kat Zalora..takpun korang boleh ke Butik First Lady di tempat2 kat bawah ni yer:
 
- First lady in jalan Tar Lot 132, Jalan Tuanku Abdul Rahman, 50100, Kuala Lumpur,
-First Lady Plaza Alam Sentral (SHAH ALAM) : Lot 2.12 - 2.13 Jalan Majlis, Seksyen 14 40000, Shah Alam,
-First Lady TESCO (MELAKA) ...: Lot 52, Jalan Tun Razak 75399, Peringgit, Melaka,
-First Lady TESCO SG 2 (PULAU PINANG) : Lease 3, Ground Floor No. 657, Jalan Sungai Dua 11700 Sg Dua, Pulau Pinang,
-First Lady Danga City Mall (JOHOR BAHRU) : L1 - 13A, 15, 16, 17, Danga City Mall, Jalan Tun Abdul Razak 80000, Johor Bahru,
-First Lady Tanjong Katong : 845 Geylang Road #01 - 01, Tanjong Katong Complex Singapore 800845.

7 comments:

zailamohamad said...

waaah macam perang designer baju raya pon ada...aku pakai baju raya beli kat Vietnam je..tak mamfu nak beli hak designer eh:P kalau mampu pon takut tadak saiz..hakhakhak

wan G Silk said...

wahhh..bagus betoi, jovian & rizalman berebut2 nak jual cheaper version of their product...kita jugak yg untung ya ;-)...dapat jugak merasa air tangan pereka tersohor..hehe

my everything said...

alaaaaa nak beli!!!!! tapi kenapa takdak kat ipoh huhuhuhu ishh cantik ishh ish ishh hahaha

POSH76 said...

santekla beb mmg berbaloi...like!!

Mooniqueen said...

Price pun not bad.... Aduhhh cantiknya...

Babe said...

ni baru lawa!

Hanis MY said...

cntik sgt bestnyaa kalau boleh beli, i suka no 5 and no 8 kalau u beli nanti amek gambar pose2 tau nk tgk..