Friday, July 6, 2012

Keliru lah...7 ke 9?

Okeh berkenaan dgn koleksi Rizalman for Tesco tu..mmg keliru..ada yg cakap 7 Julai and ada yg cakap 9 Julai kita leh dapatkan di Tesco segala baju2 raya tu..
Untuk 7 Julai tu aku baca kat Blog Rizalman...manakala 9 Julai plak ada kat website Tesco..
So bilakah sebenarnya?..kang kalo pi hari sabtu sekali takdak lagi..mmg kaciwa lah kan..tetiba gi hari Isnin sanggup ponteng keja sekali dah habis semua kena rembat or saiz kita dah takda..lagi kaciwa...hehe..
Korang nak pegi Tesco hari apa?..
Semangat bebenor aku ni kan..last2 tak pegi pon..muahahaha

9 comments:

eMMe said...

Lilly Darling, fuh! baju koleksi Rizalman tu kat Tesco yea..jarang beno gi Tesco... hurm.... hope u dpt rembat sepasang at least, hehehe...

KhaiRin : anies said...

don wori..pasti ada rezekinya tu

Mad Woman said...

it's 7!! dah beli 2!!!

Mad Woman said...

7hb!! dekat tesco ampang td tgl sikit! i went there pukul 9am..dh ramai beli..grab 2 !!

DaZzlingLilLy said...

eMMe-a'ah kat tesco..jom la kita rembat sesama..hehe

KhaiRin-insyaallah dear

Mad Woman-wow u dapat 2..i ni esok br nak gi tesco

Lin said...

Pegi sabtu, yg tinggal semua size L & XL, frust! ...and sadly, design yg lawa2 semua sudah dirembat habis!

Merah Baldu said...

ade byk size ker?ala..mcm ssh jer nk dpt..pesal kat langkawi xde tesco..huh..lily, plz inform klu dah ade kat tesco mergong

DaZzlingLilLy said...

Lin-ala sedihnya...

Merah Baldu-ok sat lagi stay tune k..i akan update bila ada kt sana

Merah Baldu said...

tq lily..klu ada yg hitam kain stripe putih inform tau..