Sunday, July 29, 2012

Menu Hari Cuti

Kejap je puasa dah 9 hari kan..
Ni first time nak letak pic lauk aku..haha..padahal blh dikatakan hari2 masak sejenis lauk..tapi malas nak snap..
Hari ni lepas ke pasar terus aku masak,senang buat kerja sekali gus.petang leh rehat..kalo nak harap petang2 ahad ni nk bgn masak kang ada yg stress..
Hari ni rajin masak dua jenis lauk,tom yam ayam and udang lipan sweet sour cili kering..my mum call tadi bgtau dia ada masak 3 jenis lauk,suh aku g amik kt rumah nnt petang.alhamdulillah rezeki..sahur nnt tak payah nak masak lagi dah..
Best eh tgk ramai dah kuar g shopping skit2 utk raya..aku tak g memana lagi,setakat ni berjaya tak guna lg duit gaji bulan ni kecuali bayar hutang..kena berjimat skit sbb nnt nak shopping sakan dekat nk raya..haha
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

KhaiRin : anies said...

10 ramadan da cik lily syg... ;-)

DaZzlingLilLy said...

KhaiRin-ini menu hri ahad punya..hehe

Sity-masak sweet sour buh cabai kering..sedap jugak..