Saturday, July 7, 2012

Nasik Goreng Purnama Mengambang

Klass kan nama nasik goreng ni..
Rasa ok lah blh tahan..nak2 makan time lapar tambah cili potong lagi..mmg umphhh! lah..
Nak tau camna I dapat nama nasik goreng ni?..sebenarnya laki aku request nk makan nasik kul 11 mlm smlm..dia mmg gitu okeh..lewat2 br terhegeh2 nk makan,nak kuar mmg malas sbb ujan kan..
Apa lg aku pn masak nasik kemudian lepak tgk tv dulu..skali kul 12.30 baru gigih goreng nasik..kiranya kul 1 pagi jugak lah makan..nak tak nak aku pn join sekaki..penat lah kata kan menggoreng dgn penuh kasih sayang time malam2 buta..muahaha..sedap timun tu rangup!
Korang wat apa weekend ni?
Aku yg konon nak p Tesco ni kul 11pg baru mandi..skang rehat jap sementara nak vacum sofa..penat tau kalo weekend ni..kalo blh satu rumah nak aku 'kerjakan'..tapi tak mampu weih..ponat..so buat skit2 apa yg termampu..
Nanti kang ptg2 or mlm skit lah kuar..okeh u ols..selamat berhujung minggu..

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

zailamohamad said...

amboi macam kat kedai dah presentation diaaa

DaZzlingLilLy said...

pasni blh bukak kedai dah ek..hehe