Saturday, July 14, 2012

Owh sukanya..

Cepat betul team Jovian Mandagie bertindak mengesan blog-blog yang ada update mengenai Jovian Ready To Wear..
Dalam beberapa hari jer diorang dah update kat wall FB ucapkan terima kasih..
OKEH, YOU ARE WELCOME...


*takde diskaun ke bang?

masa mula tgk blogger lain pos kt wall diorang aku pun try cari ada ke tak JM mention blog aku..sekali takde pun..sedey!..ingatkan dia just pilih blogger2 femes jer..al maklumlah kan,kome ni sape lah sangat...
Sekali lagi try tgk timeline FB JM mmg ada dia mention blog aku..hehe..so sweet of u..

Attention:
JOVIAN READY TO WEAR will be AVAILABLE STARTING TMRW ; FL Jalan Tar, 16th June ZALORA, The rest of FL 19th July




4 comments:

phatgurl said...

Memula I nampak u punya dgn ladyverde je ada sekali dia mention blog I yg x fofular tu jugak. Harus starstruck sekejap. Ahaksz.

DaZzlingLilLy said...

phatgurl-i memula nampak blog u..pastu baru lady verde..i pn senyum je seharian..hehe

Has said...

tumpang bangga!

DaZzlingLilLy said...

Has-tq akak