Tuesday, July 10, 2012

TQ Nuffnang!

Nampak gayanya entri 20th by Rizalman tu mmg fofular sampai 360+ view.Mesti dah habis merata Tesco and yg tinggal agaknya kebaya merah and itam tu je kot yg banyak..KALAU aku gi lagi Tesco weekend ni aku akan update korang..so stay tune je lah weekend ni yer..TAPI jgn mengharap sgt sebab hari ni baru selasa..nak sampai weekend ada lagi 3 hari kena lalui..huhu
Lately Nuffnang bagi BE silih berganti..Thanks again!..kekadang ada 3 jalan serentak and selalunya ada 2..memang best sebab hari2 rasa semangat nak bukak nuffnang..hahaha..
Macam ni baru lah semangat nak update blog..
Itu ja entri hari ni..kao rajin update lagi nanti yer..
Bye..

2 comments:

*Miss Geli^ said...

argghhh....

mesti takde dah ni kalu terjah pun


:(

DaZzlingLilLy said...

Nowa-kalo ada rezeki ko nnt ada lah kan..