Monday, July 2, 2012

Trend tudung terkini gitu!

Skang ni trend tudung bawal is back..
I tgk bawal adijuma yg kalerful tu mmg cun..
Nak2 lagi nurjuma yg cantik & stylo tu yg pakai..
Tapi satu pun aku takde lagi bawal adijuma..agaknya lama dah bercuti beli tudung..pakai yg sedia ada jer..
Aku kalo gi kerja suka pakai tudung yg ada awning..bukannya apa pagi2 tu nak yg cepat and mudah pakai jer..kalo hari rajin baru pakai shawl or tudung lain2 which is required lot of brooch..
Trend tudung berkembang sangat pantas..tak terkejar trend tu kan..so being me,akan beli apa yg aku nampak cantik kat mata..tak kisah sama ada trend zaman mana sekalipun..ikut perkembangan trend tak semestinya kita suka or trend tu sesuai dgn kita..ya dak?

Pagi tadi tetiba teringat Maysaa Scarf yg lama dah tak pakai..

So hasilnya baju kurung merah+Maysa scarf utk hari ni..+ flower brooch (kalerful+black)


Title takde kaitan dgn gambar..hehehe


7 comments:

eMMe said...

HURM..betol tu..tak tekejar dek kita ni.. selalu nak senang n tak pening2 pale, sarung je,hehe.. nak belit2 pun..tgk mood..hehehe~

ayunye dia.....hiiii~

Has said...

ada gak try pakai balik tudung bawal lama. bkn adijuma lah...rs mcm lain je muka..mcm zaman study :p

POSH76 said...

santek beb....berseri2

my everything said...

LAWANNYEEE cer ajar mcamane pakai? tapi i ni tak sesuai la mcam ni huhu muke i mcam pinggan ;-P

zailamohamad said...

cantiknya ko weh!

aku malas dah nak kejar trend tudung..mak dah tak stylo..huhuhu

KhaiRin : anies said...

suka tudung adijuma tp bli yg murah2 je..

cantik!

DaZzlingLilLy said...

eMMe-betul tu nak belit2 tgk mood kena time nak melawa mmg berbelit lah hari tu..hehe

Has-rasa cam innocent je kan pki bawal balik..hehe

POSH76-tq babe..

my everything-nana yg ni tudung maysaa sarung jer..senang pakai..kalo bawal i pun tak pandai pakai style org pki skang ni

zaila-pas bersalin nnt ko leh pasang badan balik..

KhaiRin-i pun suka beli tudung yg murah jer sbb tudung nak kena ganti banyak ikut kesesuaian baju