Sunday, August 5, 2012

Bila 'ter'sangat free...

Hari ni mmg sangat free..
Jiwa pun tenang jer sebab esok cuti..hehe
Tadi dah settle masak..
So skang mmg free sesangat..
Tapi bila tersangat free ni mula lah nak merayap tengok website2 menarik..
Tu lah wandy org ajak pi Penang today,dia kata next week lah!
Bebai la sat aku,kecewa okeh..
Takpa lah next week pun next week lah..lagi pun time tu bonus dah masuk..meriah la skit nak shopping..
Padahal taktau nak beli apa,dlm kepala ni cuma ada jeans and kasut ja..
Takpa lah kita tgk nnt camna..
Tadi aku browse thepoplook..
Haish memang tergoda dgn maxi dress dia..
Aku berkenan dgn kaler kuning..
Tapi taktau nk pilih yg mana satu..yes SATU ja nak beli,takmo membazir okeh..
Sebab dah 'TER'beli beg raya lagi..hehe

kalau yg ini rasanya better pakai dgn belts..kalo pakai dress je nampak kosong plak..


yg ini pun cantik..tier chiffon maxi dress..tapi SheKsHi skit lah kan sebab tali halus..itu takda hal leh ja cover dgn cardi or jaket..or cover dgn rambut jer..hehe..

(Both pic are from thepoplook.com)

Ok lah i nak pikir2 dulu..ke tak payah beli?..haha..kena buat bajet belanjawan raya dulu..baru tau apa yg perlu and tak perlu nak beli kan..

Selamat bercuti sempenan Nuzul Al-Quran..
Bagi yg tak cuti selamat bekerja..


No comments: