Monday, August 27, 2012

Jareena from JMRTW

Dapat jugak merasa koleksi JMRTW
Asalnya kan i beli Janissa,pastu jual..
Duk mengharap dapat Jova..
Tapi mmg tak dapet lah..
Last skali dapat jugak Jareena..
Kirim dgn kawan yg gi JM Boxing Day..
 
 
Yang ini saiz S mmg ngam dgn i,tapi kena alter jugak skit..
 
Tapi tak pakai time raya sebab tema lain..
So i pakai time kenduri my cousin..
Meriah btul kenduri time raya ni kan..
Dapat berkumpul jumpa family..
 
 
Sekian..update di kala ujan time tengah bekerja..
hehehe..
 


9 comments:

Nurhayati said...

badan macam model..mmg cantik pakai ape pun :)

za laa said...

Hi dear. U pakai jareena size apa ye? S eh?

DaZzlingLilLy said...

Yati-pas puasa blh la feeling2 model jap..pasni sendiri mau ingt la..hehehehheh

za laa-i pakai saiz S

za laa said...

Thank you! Btw i jual Jozephyne baru lagi tak pernah try pun RM270. Actual price Rm340. Size S. kalau nak let me know! Hehe

DaZzlingLilLy said...

za laa-knapa nak jual?..sayangnya..u bagi emel nnt senang kalo ada sesapa nak beli dia emel u terus..

Za laa said...

Email i mycardiza@yahoo.com I jual sbb i beli Jereena mcm u ni tapi yang pink tuu hehehe! Tatau where to advertise :|

DaZzlingLilLy said...

za laa-nnt check emel yer..i dah emel u

Mr. Z and Mrs. Z said...

lily pkai ape pon tetap cntik

DaZzlingLilLy said...

tilla-hehe..tak jugak,kena adjust sana sini sementara nak bg sesuai dgn i