Thursday, August 2, 2012

Mendonsa pun ok lah..

Sampai ja rumah terus excited bila nampak satu box kat atas sofa...

TAPI...
hah ada tapi nya pulak..
bila aku tgk kat kotak tu ada pic kasut nama Mendonsa..

Seingat aku,kasut yg aku beli is Hayth..and kt salah satu sticker mmg ada Hayth..
Mula rasa sangsi dalam hati..
Entah2 dia hantar kasut lain..
Sekali bukak kotak mmg betul lah tekaan aku..
Huwaaaaa.....


Lain yg dibeli lain yg sampai..ni lah risikonya beli online kan..
Sebenarnya boleh je aku nak return for exchange or refund..
Tapi cam rugi plak sebab kos pos aku kena tanggung..kasut ni berat,mesti mahal..
So aku 'PASRAH' je lah dgn kasut raya aku nan satu ni..tinggi sejengkal pulak tu..
Nasib masa aku try saiz ngam and selesa wpun tinggi..
Takpa lah at least kasut ni matching dgn baju raya aku..and kebetulan sama sebijik dgn my bff punya..
Yaya,raya ni pakai kasut ni kita posing sesama okeh...
and aku dah jumpa tempat best nak posing..hehehehe


5 comments:

eMMe said...

huhuhuh... buntang mata saya sekejap! kamu pakai kasut stinggi ni, fuhhh!!! tercungap saya dibuatnye, hehehe... tak berdaya la pakai kasut berjengkal2 tingginye ni... lek lok tau! post nnt tu...hehe..

SiTyAiZa said...

Tudia... tingginya... :-)

Mr. Z and Mrs. Z said...

tingginya

Bitt (doubeIS) said...

tak pe u biasa pakai..ehehhe cantik!

DaZzlingLilLy said...

eMMe-itu lah nak kena jalan bebaik kang terpleot..haha

Sity-tu la pasai..pakai jugak lah dah beli kan..

Tilla-mmg tinggi...tekejut i..haha

Bitt-biasa pakai pn takut gak tinggi2 sgt