Monday, August 6, 2012

Rambut Raya

Aku ni kan kalo boleh semua nak tukar baru kalo raya..
Termasuk lah rambut raya..
Tapi takdak lah sampai nak buat style yg permanent..sekadar nk bagi nampak lain dari hari biasa aja..
Naka potong pendek mmg TAK AKAN..serik gitu..sebab bila berambut pendek tak blh nak wat mcm2 style..
Braid mmg antara kegemaran aku sebab simple and kemas..kalo angin kuat ke hapa tak payah nak risau rambut kembang..
Tapi yg ini macam gabungan messy+loose braid..tambah skit aksesori kat tepi dah nampak cantik..


Rasanya dah lama muka tuan blog takdak dalam entry2 terbaru kan?
Sebabnya lama dah tak snap pic sendiri..
asyik terperap dalam rumah aja..malas nak snap pic sendiri sebab....ermmm sebab...sebab?
.
.
.
.
.
.

.
..

.
.
.
.

..

.
.
..
.
.

.
.
.
.
..
.

.
.
.
.
.
.
..

..

.
.
.
.
..
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
..
.

.
.
.
.
.
.
..

.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Rambut panjang dah macam JU ON...
Hahahhahaha..
nanti lah tuan blog buat kemunculan terbaru bersama dengan rambut rayanya...

2 comments:

Has said...

takut ju-on..serius seram :)

DaZzlingLilLy said...

Has-hahaha seram kan..kalau terserempak dgn i tgh malam maunya pengsan nih