Tuesday, August 21, 2012

Raya 2012

Selamat Hari Raya Aidilfitri..
Maaf zahir dan batin andai ada tersalah silap,terkasar bahasa selama kita semua kenal,tak kisah lah kenal dalam alam maya atau alam nyata..

Rasanya tak terlambat lagi nak ucapkan selamat hari raya bagai..al maklum lah busy bangat 2/3 hari sebelum raya..tengok lah mata pun dah macam panda,tidur 4 jam sehari jer..


Raya pertama lepas ke rumah parents sempat g kampung kejap..singgah umah my frens..

baju dia lawa gila..i like..comels...

lepas tu balik rumah aku,kawan2 wandy and kawan2 aku plak datang rumah..

Huda my uni frens pun datang,hepi giler aku jumpa dia..lepas habis study mmg tak pernah jumpa..

Memang seharian non stop tetamu datang..tak sempat hangat pungkoq aku duduk..hehe..
Last skali anak2 sedara aku plak datang..



Cuaca kat perlis panas sesangat..
Aku pengsan awal malam raya pertama..hehe..
Penat tapi puas hati dapat beraya dgn kengkawan..
Hari ni tak ke mana sebab kena migrain..
So sempat lah jenguk2 blog kejap..
Esok plak sambung aktiviti raya..




6 comments:

Nurhayati said...

selamat hari raya dear!!

i tak raya pun tetap mata cam panda.. tido tak menentu bila ada baby ni huhuhu

Bitt (double IS) said...

selamat hari raya yuu...baju u pon cantek :)

phatgurl said...

Selamat hari raya lilly. I tak sempat langsung update blog sbb internet teruk sangat. Huhuuhu

Leeds Al-Malique said...

Selamat hari raya maaf zahir batin to u too babe *pelukkk*.. a ah kan tahun ni kita tak lepak sama pun kan :(

Semalam aku jumpa yanti kt kenduri shepi, terus teringat kat hang, teringat kita tiga lepak2 sembang sambil makan kat umah hang... huwaaa!

Hopefully one day ada kesempatan utk kita ulang balik semua tu.. take care babe :)

~Beb~ said...

selamat hari raya maaf zahir batin. eh kte dah bermaafan ke belom? lupe!

sis cantikkk di hari raya! eh siap ke thai ke tuh? best nye heh

DaZzlingLilLy said...

Yati-selamat hari raya aidilfitri..a'ah kan esok2 kalo i ada baby pun sama agaknya..

Bitt-selamat hari raya bitt..u punya dress tu pun lawa,mcm princess

phatgurl-selamat hari raya atie..u balik kg kan time raya..line time tu mmg teruk

leeds-selamat hari raya maaf zahir batin,takpa nnt yanti balik kita jumpa and makan2 sesama

Beb-selamat hari raya ain..ala ke thailand tu dekat jer dgn tempat i..tapi ok lah dpt tido resort baru..hehe