Saturday, August 4, 2012

Koyak!!

Tadi masa tgh jemur baju ternampak jeans aku koyak..
Pastu terus terpikir,aku tak sedar kot masa pakai tu koyak..tapi rs mcm tak koyak pun..
Haishhh..macam nak nangis tgk jeans koyak,sebab jeans ni elok lagi wpun dah bertahun..
Baru aku teringat yg sebelum ni pun ada baju aku and baju wandy koyak camni gak lepas basuh..stress hokeh!
Taktau apa punca sampai koyak gini..agaknya washer machine aku gigit kain kot..tp bila cari part2 dlm washer machine yg menyebabkan koyak tu tak jmp pun.smooth jer permukaan dalam tu..ke jenis kain ni mudah koyak?..atau pun sabun cuci yg aku guna tak sesuai dgn material?
Pening dah pikir..yang peliknya baju kurung and t-shirt tak koyak pun..even kain chiffon pun ok jer..
Takkan kerna koyak aku kena basuh baju dengan tangan?..huhu tak sanggup!..ponat eih..
Banyak btul cabaran bulan puasa kali ni..dugaaannnnnn..

*masak mee goreng or spaghetti?

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

Has said...

sygnye! besar lak koyak tuh

DaZzlingLilLy said...

Has-itu lah akak,ingt nak p potong pendek jadi seluar 3/4 jer..leh jg pakai