Saturday, August 11, 2012

Tawaran menarik semuanya..

Macam tau2 ja aku nak p shopping raya and baru dapat bonus..mcm2 msg sale,diskaun yg aku dapat..
Antara yg paling menarik di mata aku:

RM0.00 Coach thanks you for being our loyal customer. Present this SMS to enjoy RM100 off RM500 nett purchase in a single receipt, till 1 Sept 2012. T&C apply

RM0.00 GUESS JEANS @ RM299 ONLY! Specially selected for you from 10 to 26 August at all Guess stores. T&C's apply.

Skang tgh kira2 duit..hehe..cukup ke tak..dlm kepala target jeans dgn kasut jer..
Tapi tak tau lah kang kot nampak benda menarik mula kelabu mata..
Ok lah nak kemas2 rumah jap,ptg nanti nak p shopping..
Yahuuuuuuuuu
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

5 comments:

Has said...

happy hunting lilly!! sila wat live update :)

DaZzlingLilLy said...

Has-wah live update gitu..insyaallah i will..hehe

Nurhayati said...

sama la dpt gak sms coach pastu ferragamo.
tunjuk kat zaf dia wat xtau je hahaha

Mooniqueen said...

Nak tumpang beli jean tu boleh tak?

DaZzlingLilLy said...

Yati-last2 tak p pun coach tu

MQ-semua org blh beli jeans tu..i pun bukan member..