Wednesday, September 12, 2012

Dia kembali lagi

Seriously taktau nak tulis apa kat blog
Hari2 terasa nak update,tapi takdak idea..
Yang kembali lagi tu cuma mood tak lalu makan..yes i ada mood kalo bab2 makan ni yer..
Padahal rasa lapar,tapi takdak mood plak..so end up makan sikit or tak makan langsung..
Tp tak makan aku pun still la makan nasik 2/3 kali sehari..cuma kuantiti aja tak bny mcm selalu..
makan pun kena paksa diri sebab takut gastrik nanti..
Ini lah antara salah satu faktor knapa badan aku tak naik...
Seriously aku ni bukan amalkan diet apa2..tiada rahsia kurus antara kita2..hehehe..
Bila jadi camni aku pun tak suka..sebab makanan yg best2 pun aku tak lalu nak jamah.. :(
 
Tapi kalo mood untuk ini mmg sentiasa ada..
Buat masa sekarang kena jamu selera dgn cara tengok aja..
nak beli mmg kuota dah habis utk tahun ni..
 

(Pic:googled)
 
 


5 comments:

shida said...

klu window soping hak demam pun kebah... heheh

zailamohamad said...

amboi tema polka dot ya kali ni..

sukanya aku kalau ada mood makan macam ko..konpem aku pon kurus selim jugak:P

Has said...

akak hari2 cakap nak diet..tp selera mkn membuak2..hehehhe

eMMe said...

minat betol Lilly dgn kasut atas ni.. hehehe.. minat org mcm2 kan, heee~ Me minat tgk jew..fuh! tinggi kaw!!

DaZzlingLilLy said...

shida-hehe betoi sgt tu..dan2 kebah

zaila-aku plak rasa tak best bila ada mood camni sbb tak le nk makan sepuasnya cam selalu

Has-takpe akak rajin exercise..kira balance balik lah

eMMe-a'ah kata org 'gila' tak sama..hehe