Sunday, September 16, 2012

Fazura yang fashionable

 
Simple yet elegance!
 
(Pic:googled)
 
Memang sukar dipertikaikan kalo Fazura yang bergaya..
Semuanya nampak kena ja..
Macam yg ni mmg kena sangat dengan taste aku..lagi pun kalo kita org biasa nak pakai camni tak canggung sangat agaknya!
Printed pants with simple tops and sexy pumps-u are da bomb!
Selesa and tak seksi sangat pada pandangan mata aku..
Owh harus ku cari printed pants nanti..
 


4 comments:

Bitt (double IS) said...

simple & trendy!

wan G Silk said...

best kan jadi org cantik, pakai kain batik buruk pun nampak cantik...hehe..tapi Fazura memang kelassss pun..;-)

Has said...

fazura ni pakai cam ne pun lawa!

DaZzlingLilLy said...

Bitt-sgt simple kan...sesuai utk kita jgk cuba camni

Waan-hehe,,fazura mmg da bomb

Has-a'ah kan akak..dia mmg lawa pki apa pun