Monday, September 10, 2012

#jraya

Jovian dah release the catalogue for jraya untuk koleksi aidiladha..
Macam nak semua jer i rasa..hahaha tamak!
Tapi antara yang menjadi pilihan utama semestinya:
Jezzebel
Julia
Jeevana
Jameela
 
 
Kalo boleh nak kesemuanya..tapi apa kan daya tak mampu beli sekali gus..
Kali ni dia wat pre-order utk sesapa yang ke Jovian open house jer..
Susah gak kalo camtu..
takkan aku nak kena g KL semata2 nak beli baju kot..
ingat nak pesan jer kat sesapa yang nak pegi..do buzz me plizzzz..hehe
Tapi dia wat sistem pre order camni bagus gak sebab takdak lah org nak complain teruk2 mcm sebelum ni kan..
Kiranya beli direct terus dari team Jovian..
Untuk maklumat selanjutnya u ols blh tengok sini yer..
 


4 comments:

eynda said...

Semua cantik...

Syatilla said...

bagus jovian buat jual beli trus ngn dia.kalo ngan zalora mcm2 hal jadi.yg buruk nama jovian gak...

Has said...

event ni by invitation ke? mcm nak Jetta..tp Jaleela pon x pakai lg :)

DaZzlingLilLy said...

eynda-kelabu mata dah ni akak..tp takle tamak,hehehe

tilla-itu lah pasal,tapi kita yg stay jauh dr kl ni plak yg payah nak beli..

Has-semua org leh pegi akak,dresscode dia kena pki baju jovian..leh la melaram jaleela..gi la akak..leh kirim..hehe