Thursday, September 13, 2012

Nak salahkan siapa?

Memula tengok mcm takdak salah,or sesapa yg bukan background sains maybe tak perasan..
Tapi ramai ja yg tau rasanya..simbol l untuk apa kan..Liter selalunya unit apa kengkawan? Hehehe
Tapi masalahnya dah terang dan nyata ada simbol Ī© kat situ..huwaaaa..mcm nak nangis pun ada..simple je nih..
Tapi rasa nak marah tu membuak2..adesss..sabar2..
Camni lah kekdahnya kalo ngajar bila anak murid tak perform..keciwa!

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 comments:

shida said...

alalahai.... lebih selamat klu dia tak letak apa2 tanda kat belakang nombor2 itu... sbb kat atas tu dah sah dah tulis OHM...

Has said...

sabar puan..sabar :)

Nurhayati said...

kan memula mmg rasa nak marah tp sbg pendidik kena tolak tepi tu semua tu kan. cmne pun diriku mmg salute kat semua pendidik sbb tabah dan semangat walaucmne dugaan sekali pun. :-)

DaZzlingLilLy said...

shida-tu la pasai..wat penat ja kita letak OHM tu

Has-sabar sesangat dah ni akak

Yati-a'ah yati..semua kena sabar je..