Monday, October 22, 2012

Baju Raya aidiladha 2012


Bak kata neelofa dlm kau yang terindah:
YATYATYEAYYY..baju raya aku dah sampai..hehe..
Tadi bila my bff kata dia punya baju dah sampai terus aku teruja..tp dia kt kl mst smp awal skit kan..so dlm kul 2 td baju aku sampai..kernyih sampai telinga la aku..
 
 
Tapi aku punya satu ja,yg sebelah tu kawan punya.rasanya ada lg sepasang tak sampai..tak sabaq nak tengok yg sepasang lg tu..
 
I punya julia..skirt dia agak jarang..so kena pakai kain dalam..skirt ni sesuai kalo nk pki dgn shirt or blouse sbb design bow ni simple and chic..
 
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

8 comments:

SiTyAiZa said...

wah... besnya ada baju raya aidil adha... nanti jgn lupa post pic lily dgn baju ni ye.... mesti cute punya...

Has said...

oh yeeah.. dah boleh raya. bj raya akak kat tailor lagi...alter skit

Ayin MM said...

warghhh, semangat nyer nak beraya... kami anak beranak pakai baju raya yg lepas jer :)

*Miss Geli^ said...

raya haji kena ada baju raye ke? bukan kena pakai tshet dengan suor pendet je ke? kan kita nak berkubang nak potong daging?

kena darah lembu lagi yuols

~Beb~ said...

raya sakannnnn kakak sku sorg nihh

Mooniqueen said...

Cantik ya dear...
iolls jeles ni,,. ;)
Beli online yg biasa2 je...
For raya haji ni...

yatt said...

cantekk :)

DaZzlingLilLy said...

sity-hehehe..ok nnt lily pos

Has-pasni dah leh try2 ..

Ayin-itu lah akak semangatnya lebih dr raya puasa

Miss Geli-u ols,i tau melaram je time2 raya ni..pastu tau makan..dua benda tu jer i buat time raya..hahahah..divas gilos haku

Bebv-spt diketaui lah kegedikan akakmu ni dik

MQ-ala napa tak beli aritu?..kalo tak leh join i ols berjovianista

yatt-tq dear