Thursday, October 4, 2012

Boleh baca?

First World Facts@firstworldfacts
Fnuny tnihg abuot tihs tewet is taht eevn tohugh all the wrods are msesed up you cna sitll raed it
 
Boleh baca kan? Still boleh paham kan apa yg dia tulis wpun tunggang terbalik?
Yang aku hairannya knapa setengah org kutuk KAW KAW punya sesetengah blogger yg tulis entry dlm english,maybe ada grammar tak betul skit or kekadang tu aku tgk silap satu huruf aja..or maybe typo error je kot..
Tak paham aku kenapa sibuk nak betulkan kesilapan yg tak mendatangkan mudarat macam tu..apa kata pegi betulkan bahasa anak2 muda sekarang yg lagi hapahapantah tu..KAN?
Takpun kalo dah GILA sangat nak betulkan grammar org cepat2 hantar RESUME ke NST..
 
Hehe..sorry emo skit wpun tak kena kt batang idung aku..kadang kesian kat blogger2 yg kena kutuk tu..

4 comments:

Babe said...

blog aku yg baru pun tulis in english... sebab kalau tak practice skrg bila lagi kan? bila bc mcm lawak ayat skema tapi bila tulis BM tu dia...tanpa batasan:D

DaZzlingLilLy said...

babe-betui tu bila lagi nak mula kalo bukan skrang..at least blajar dr kesilapan..aku pn takdak keberanian lg nak tulis dlm english sbb bila aku baca aku rasa mcm duk jwb essay spm..haha

Has said...

lama x menulis in english. ..so try la campur aduk kt blog sendiri :)

DaZzlingLilLy said...

Has-a'ah kan akak,at least blh practice kat blog biar la tunggang terbalik pun..