Saturday, October 13, 2012

Weeekend tiba lagi

Happy weekend peeps..
Hari ni aku rehat kat rumah aja..dah penat nak kuar jalan2..
Minggu ni rasa nak berehat sepuasnya kat rumah..
Hari sebelum ni mmg penat sebab kerja banyak+tak cukup tido+banyak hal yg kena settle..
Dalam rasa penat2 ni sempat jugak lah masak lauk simple2 tadi ni..
Puas rasanya dapat makan masakan sendiri wpun lauknya simple aja..kalo rajin aku share resepi..
Ok lah u ols rasa macam ada gam aja mata nih..nak nap kejap..
Kang petang perlukan banyak tenaga sebab nak settlekan house chores..

2 comments:

zailamohamad said...

aku pulak kalau weekendlah paling busy..hari ni seharian asyik keluar aje..fenat tapi takpelah..untuk yang tak bekerja macam aku ni, weekendlah hari yang best keluar..kalau hari bekerja terperap je dalam rumah..huhu

DaZzlingLilLy said...

zaila-a'ah kan weeken d je nak kuar pun,kalo mcm ko wekdays anak2 sekolah plak kan..mcm aku ni weekend tu kdg malas nk kuar sbb bnyk benda nak kena settle