Saturday, October 6, 2012

Phewwwwww.....

Ada BRAN?
Masa memula tengok heels pattern ni aku terpikir..iskkk camna nak pakai?
A very daring avant-garde pumps by Giuseppe Zanotti...
 
Amacam? huhu..aku mmg teringin nak try pakai...kalo jumpa kat kedai mmg konfirm aku try..nak beli mmg tak akan lah..
Kalo difikirkan berdasarkan design kasut yg takdak tumit ni..semua tekanan masa kita pakai heels semuanya terletak kat tapak kaki bahagian hadapan..betul tak?
ermmmmm...wateva lah!
Sapa pernah try kasut cenggini?


8 comments:

wan G Silk said...

tak tersembam ke cam ni? penat la kalu pakai kasut camni, your body weight semua tertumpu kat hujung jari...not good..not good..hehe

Nurhayati said...

giler.. tgk pun semput. taktau la bila pakai hehehe

Has said...

mcm mn nk menapak eh...

DaZzlingLilLy said...

Wan-tu lah penat kaki kan..yes no good lah to our body

Yati-haha..kalo i pakai mst duduk ja..tak mau bangun..

Has-taktau lah akak,tu yg nak try sekali tengok camna..

Babe said...

Aku pernah try!!!

Kat butik rico rinaldi memang giler sebab takde heels kan tapi bila model pakai and pose actually mmg lawa..akan buat posture badan ko lawa!

DaZzlingLilLy said...

Babe-owh kiranya bontot cungit skit lah ek kalo pki kasut style ni..hehehe..aku nk cr kedai mana ada jual,tingin nak try

efa fairuz said...

ha..ni penah tengok dato ct pakai,,ada kat instagram dia rasanya.. dia cakap selesa je pakai,..xtau la pulak cemana.. hehe

DaZzlingLilLy said...

efa-owh ya ka..maybe dia pny yg mahal so selesa kot