Wednesday, October 3, 2012

Pink Peplum Tops

Skang ni mmg tercari2 peplum top kaler pink..
Kalo boleh nak yg tangan panjang or 3/4 sleeves..
Sebab yg 'tak cukup' lengan aku dah ada banyak..hehe
Duk google2 tak jumpa yg berkenan di hati..
I nak yg ala2 camni..
 
(Pic:googled)
 
Yg dalam pic ni dari VIVID collection from COSRY.
I nak cari yg murah2..and nak tops aja sebab blh mix and match dgn pants,skirt or kain  kan..
Kalo time mencari mmg tak jumpa..
Tapi kalo time tak cari senang plak jumpa..
Kalo u ols nampak kt sale blog memana bgtau i k..

5 comments:

Mooniqueen said...

U try tengok kat fb Nana DMU... ;)

Has said...

nak jugak yg lengan panjang. lengan akak out if pakai yg x cukup lengan tu...hihihi. if jumpa bagitau gak...n x mau yg mahal2 sgt :p

KhaiRin : anies said...

meh la dtg KL ;-) mesti kumpa

FaRah Baharom said...

peplum tengah in sekarang ni kan..

DaZzlingLilLy said...

MQ-i dah tgk fb tu..takde kaler pink pulak..tq for ur suggestion

Has-okeh noted akak..

KhaiRin-tak sempat nak p kl,kalo dekat konfirm dah pi anies

Farah-iya mmg tgh in trend baju saloma ni..hehe