Thursday, October 18, 2012

Tak Tahan...

Aku kalo tengok menda alah ni memang tak tahan..
Terus terliur..
Semalam masa tengah potong buah aku tengah pakai mask..
Habis je potong buah terus basuh mask yg tak kering lagi tu..
Bukannya apa,kang tak kusyuk nak makan dgn mask yg kering..hehe
Kuah kacang Mak Bee memang terbaek!
With chunky peanuts and the taste itself  yg buatkan ramai jadi penggemar kuah kacang mak bee ni..brand lain tak sebaik ini okeh..
Jom...slurpppppp....


9 comments:

~Beb~ said...

S O D A P

Ayin MM said...

memng terbaik.. dah rasa mak bee, tak mau yg lain :)

Has said...

terliur okay!! slurpppp

Rinna said...

Mak Bee punya kuah rojak mmg terbaekk..

Ayu said...

Uiii Lily, sedapnya... Meleleh terbayang2 rasa dia. Mmmmm.. Best2 :D

shida said...

adui.. kecur ayaq liuq

FaRah Baharom said...

alahai..u bikin i terliur ni..
nasib baby dAh keluar..kalu tak meleleh la baby i ni..gara2 kempunan..:)

Bitt (double IS) said...

setuju!!! ahhahahaha saya selalu cicah dengan timun jek

DaZzlingLilLy said...

Bitt-ermm yumyum..

Ayin MM-betul tu akak,kalo tukar pun mst balik ke makbee gak

Has-meh ler join skali akak

Rinna-a'ah makbee no 1!

Ayu-alamak rasa bersalah kat u..hehe

shida-jom2...join skali

Farah-lepas pantang leh mencicah nanti yer

Bitt-a'ah kan macam rojak tu ler..tp i kureng skit timun and kebetulan kt sini bnyk pelam