Friday, November 23, 2012

Black Friday Story


Hari ni saja aku amik cuti..konon nak celebrate birthday si Dia tu ler..hehehe
Tapi tak ke mana pn kami hari ni..its ok..kat rumah pn best jugak..
Dah tak keja tu blh la masak2 for lunch..


hari ni aku masak daging masak kicap jer..since laki aku mmg makan lauk simple2 so senang keja I..tak yah susah2 nak masak gulai n masak lemak bagai kan..
Yang penting dia suka n boleh kenyangkan perut dgn air tangan bini..
 
Punya lah merata web ada BLACK FRIDAY SALE,terus aku google menatang apakah ini..rupanya ni maksud dia:
Black Friday is the name given to the day following Thanksgiving Day in the United States, traditionally the beginning of the Christmas shopping season. On this day, most major retailers open extremely early and offer promotional sales to kick off the holiday shopping season, similar to Boxing Day sales in many Commonwealth Nations
Source:Wikipedia
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

3 comments:

zailamohamad said...

best kan kalau boleh g Boxing day kat sana..tapi apakan dayeeee

Nurhayati said...

lakiku pun xcerewet bab makan. lg satu dia bukan tekak melayu sgt. kekadang tu buat omelette n roti bakar pun ok, yg tu bfast or dinner la hehe

DaZzlingLilLy said...

zaila-moh kita berboxing kat msia jer lah...hehehe

Yati-senang kan dpt laki yg tak cerewet ni..masak simple2 je dah asal kenyang