Monday, November 19, 2012

Cuti=Kenduri

Kalo time cuti sekolah wajib ada kenduri..time ni lah semua family jauh dekat nak berkumpul kan..
Minggu ni mmg banyak kenduri kendara..rumah MIL pun baru ja buat kenduri berkhatan anak sedara..tapi tak sempat nak bergambar bagai sebab ralit dok sembang..biasa lah bila jumpa sedara mara kan..
Kenduri kawin pn banyak jgk,yg paling best part ole2..mcm2 bentuk ole2 kita dapat time kenduri kawin..ini yg semalam punya..
dapat coklat toblerone n daim..
senang kan camni,letak dlm bekas tin yg cute..

Kat perlis baru 2 hari lepas je start hujan..sebelum ni mmg panas..aku kalo time panas2 mmg malas nk p kenduri,bukannya apa peluh menitik mcm baru balik erobik je..hahaha..so selalunya pi lewat2 skit dgn harapan tak panas sgt..
wedding ahad semalam ni mmg baru lepas ujan masa kitorang sampai..so mood pun baik nak bergambar bagai..hehe..

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments: