Tuesday, November 6, 2012

Dorothy Perkins Online

Tadi baca blog sis Has..baru tau yg skang DP online dah ada delivery ke Malaysia..
 
 
Best jugak,tak payah susah2 nak ke Gurney Plaza lagi..nak2 lagi aku selalu ke Queenbay Mall..
Tapi item yg ship ke Malaysia tak banyak mcm item yg ship ke UK..
Tapi ok la kan dari takdak langsung..blouse and dress DP mmg cun2..harga pun pertengahan ja..still mampu milik lagi..
Postage fees ke Malaysia is RM50..kalo sesapa yg stay area town mmg tak berbaloi kot nak order online..Macam aku ni ok la kan..takpun kalo nak jimat kena beli banyak sekali order atau ajak kengkawan join order skali..lagi ramai lagi bag0s!
Jom jamu2 mata..gaji dah masuk kan KAN KAN ? (org gomen)


No comments: