Friday, November 9, 2012

Durian Crepe

I dah rasa..u ols dah?
Ramai asik update kat FB pasal menda alah ni,mana tahan nk tgk aja kan..
So I pun order lah sekotak/6 ketul/RM10..
Tapi as usual lah kan mcm tak kena taste I sebab I bukan suka sgt benda2 manis nih..maybe makan time batuk sama kot,so smua makanan tak rasa sedap..
Tapi tgk kat FB smua kata sedap..nnt nak kena try skali lg lah pas sembuh dari batuk..
I duk google2 resepi durian crepe ni rupanya senang je nak buat..hehe..tp tak rajin lagi nak buat setakat ni.haha..
Sila lah coba yer u ols..
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 comments:

phatgurl said...

I tak minat produk durian tapi durian ori I boleh makan berulas-ulas. My friend introduce durian crepe ni dah bertahun dah ada jual kat MidValley tapi sebab tak minat, nak cuit pun takmo sampai la satu hari I nak belanja my staff few months ago... sesaje belikan diorang sekali sedap gile. Hahaha. Maybe yang you makan tu too sweet kot. Yang kat MV tu mmg rasa mcm makan durian ori je.

noorulaz said...

dah buat, tp sebab takdak doghoyan, aku letak coklat.. hehe

zailamohamad said...

tak pernah rasa lgi tapi nasib baiklah mak buyong tak de teringin pon, kalau tak jenuh laki aku nak mencari..hahaha

babe, esok aku pos barang deh..thanks sebab sabar menunggu:)

DaZzlingLilLy said...

atie-durian ori mmg lg best dari produk durian kan..nnt i nak try kt tmpt lain kot kena taste i

noorul-sedap gak letak coklat kan..mcm aiskrim..

zaila-ala kl belambak kalo ko tingin g je mall carik..mst bnyk yg best2 kan