Friday, November 2, 2012

Galaxy Print

Suka plak tengok trend GALAXY PRINT untuk autumn/winter collection kali ni..
Terasa sooo 'cyberspace' gitu..
hehe..nak2 lagi dominasi kaler purple+biru+hitam+ijau semua tu kan..
Tengok neelofa pakai simple jer ..tapi menarik tertarik sgt!
 
Pic:googled
 
Maxi skirt dari KISS & TELL .
 
selain tu banyak yg aku jumpa dlm kedai2 online adalah legging and blouse..kalo produk oversea mmg from head to toe ada galaxy print ni..
 
Pic:googled
 
Design galaxy print agak meriah so kalo nak pakai biar ringkas pilih samada tops atau bottom yg ada design..
Mix and match dgn aksesori yg sederhana mst lawa..
Antara pilihan mata aku semestinya shirt dress yg simple camni..
 
 
 
Jom jamu2 mata cari menda galaxy print ni..sekali sekala jadi galaxy berjalan di muka bumi apa salahnya kan?..hahaha..sementara trend masih IN


3 comments:

SiTyAiZa said...

lily... mula baca tajuk galaxy print... ingtkan Handphone... huhuhu sekali baca isi... rupanya pakaian da... tipah tertipu.... :-)

phatgurl said...

I notice trend ni sbb tgk oldblossombox dok jual dari aritu. Blazer dia cun gak.

DaZzlingLilLy said...

Sity-hehehe..tu samsung galaxy kan..ada la jugak nama2 galaxy tu..kalo pki galaxy print dgn samsung galaxy lg best

phatgurl-a'ah i tgk gak obb jual dulu ni,masa tu tak kenan sgt.skang suka plak