Monday, November 5, 2012

JeWeLista

Actually pic dah upload kat FB..
Tapi nak jugak update kat blog..hehe
Antara semua baju2 Jovian RTW yg aku teringin sgt nk pki is cik JEWEL nan satu ni..
 
 
Tengok model pakai mmg lah cantik kan..ngam je terletak atas badan dia..
 
Weekend lepas aku attend satu dinner yg bertemakan "colourful"..
Memandangkan nak jugak pakai jewel aku belasah jugak wpun baju ni kaler grey..hehe..
Janji leh pakai jewel tu kan..
Amacam ok tak? Jgn duk compare dgn model tu okeh,jauh panggang dari api kot..
 
Aku just pakai aksesori kalerful je..
 

Sekali dgn rambut aku spray kaler ijau and pink..hehe..
Aku kalo gi dinner lagi suka sanggul rambut sebab rasa ringkas..kalo lepaskan rambut rasa cam rimas,lg satu hal rambut aku mmg takle tahan lama kalo wat curl guna hot iron tuh..
 

Ini je pic yg ada dalam BB aku,yg lain semua dalam kamera..malas nak transfer lagi..
 
Ok lah ,tu je kot ceta dikala monday blues ni..
Selamat bekerja u ols..


5 comments:

Tila said...

aksesori menyerlah :)

Has said...

baru nk tanya..igt lilly dye rambut td..

Bitt (double IS) said...

cantik.suka..design dia bleh tahan...banyak ads, merata2 jovian

yatt said...

cantik :)

jelita78 said...

omg u look superrrrr slick chic stylish anggun bergaya manis ayu.. habih semua puji pujian aku bagi ni..
mmg gorjes ok!!!