Wednesday, November 7, 2012

Lace Peplum

Tadi browse2 jumpa lace pelum yg agak cantik di mata hitam ku ni..
kebetulan Farah ada komen mintak i suggest online blog yg jual baju cantik2..
Dari semasa ke semasa kalo jumpa mana2 yg kena taste dgn aku sure akan aku update kat sini k..
Kalo jubah or kurung aku mmg selalu tgk kat blog ni
 
Selalu aku sms je tanya harga..senang skit sbb cepat..nak2 lagi kdg2 tu tak semua tempat kita blh berinternet kan..
Tgk update terbaru ada lace peplum kurung..canteEk bangat..harga RM180

Both pic taken fron pretty princess closet's blog
 
Kalo rasa glam sgt blh tukar pakai dgn jeans or kain plain..
Ada kaler lain lagi..
 
 
 


3 comments:

Nurhayati said...

badan cm u mmg sesuai pakai peplum ni ;-)

zailamohamad said...

musim peplum kan sekarang ni..

eMMe said...

Cantik, utk yg mempunye badan yg cutting model, huhuhu.. Lilly sesuai utk u la... heee~