Saturday, November 24, 2012

Leather Bracelet

Aksesori dengan wanita memang tak dapat dipisahkan..
Kalo setengah org suka rantai,ada yg suka subang and ada yg tamak cam aku suka semuanya..hehehe
Paling kurang pun korang mst akan guna jugak satu aksesori contohnya brooch..betul tak?
Macam biasa kegilaan aku terhadap aksesori ada musim..
Macam skang ni musim luruh kat oversea or musim hujan kat malaysia kan?..hahahhaha..aku plak musim suka leather bracelet atau dlm bahasa melayu nya gelang kulit..
Actually dah lama suka tgkleather bracelet ferragamo ni..harga boleh tahan jugak lah bagi aksesori cinonet camni.tapi its a FERRAGAMO kan,takle lah ko nak harap harga puluh2 ringgit...
 
 
Memandangkan harga dia 'boleh tahan' so kita try cari yg lebih murah..nnt2 ada rejeki lebih blh lah beli ferragamo punya..tapi buat masa skrang cari jer yg dalam bajet..
 
Semalam aku jumpa dalam website MANGO..double chain leather bracelet RM79..
Cantik jugak kena taste aku..

Dan lagi menjimatkan bila ada dalam simpanan sendiri dua leather bracelet..hehehe..dah lama aku beli tapi letak kat termpat tersembunyi so lama2 lupa..
Harga roses leather bracelet ni RM9.90 jer..aku beli kat Napel Langkawi..
 
 
Bila pakai camni lah jadiknya..
 
 
Hari ni keluar aku nak pakai kaler merah pulak,alang terjumpa baik pakai..kang rosak cenggitu je sebab tak pakai n tersorok dalam almari..biar rosak sebab pakai takpa,jgn rosak tapi tak pernah pakai...RM9.90 pun duit jugak..rugi kalo beli tak pakai..kan?

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 comments:

~Beb~ said...

cantik. klu sis pakai ape pon ctk. feragamo tuh ade 2k ke sis? uwawawawa leather kn ssh nk ckp. klu below kasi sambarrrrrrrrrrrr hujung thn. lalalalalaa

Has Honeylanz said...

cun! yg strap hr tu ada nmpk kat Charles & keith. rugi lak x beli satu :)

Maz Lina said...

Huhuhu, kita kenan yg first pic tu... Tantek!!!

DaZzlingLilLy said...

Beb-next time blh la sambar SF tu..nnt ujung thn ada sale..

Has-next trip ke C&K blh beli satu akak..

Maz Lina-a'ah tantek2 kan..simple je design dia