Saturday, November 3, 2012

November Loots

Sejak lepas raya rasa mcm lama sgt tak shopping baju bajan nih..hehe..
Pompuan mmg perlukan banyak baju..betul tak? Kalo seluar or skirt tak kisah sgt,blh je mix n match..tp kalo baju mmg kena ada banyak..hehe alasan..
Kali ni aku puas hati sbb dapat 4 tops and I purple skinny jeans..semua ni below 300 jer..
Campur aduk ada yg beli online n ada yg beli kat Thailand..hehe..
Hari ni mau keluar jalan2 pakai baju baru u ols..kalo terserempak dgn I and bau kedai tu paham2 je lah..hehehe
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

FaRah Baharom said...

lily ..share la online baju-baju yang cantik2, boleh cuci2 mata.

Has said...

nov lom membeli baju baru lagi..mcm nk insaf jap. ada target sesuatu ;)